KUNDERNE SIGER

dotted
“Det er altid en udfordring at fortælle folk noget de allerede ved og samtidig gøre det relevant, kontekstuelt, spændende og krydret med lidt nyt. Men du klarede det til UG!
Tak for nogle gode kursusdage.”

Morten Pejter Nielsen,
lærer på Nørre Fælled Skole, København

dotted
”Jeg kan godt sige dig, at de har været begejstrede for forløbet og for dig, Ulla!
Nu ville jeg bare ønske, at mine sidste to teams også kunne få et forløb hos dig.”

Julia Brabo,
souschef på Sjælsøskolen, Rudersdal 

dotted
”I forbindelse med min LP-efteruddannelse har jeg flere gange mødt Ulla Nedergaard, og hver gang har det været super professionelt, og budskabet er blevet formidlet dejligt klart og inspirerende. Det er en fornøjelse og enormt lærerigt at lægge øre og tid til. Det er indbegrebet af “walk your talk”.”

Mariann Stoltze Laursen,
lærer på Åbjergsskolen, Frederikssund

dotted
”Forløbet med videosupervision for ledere er meget givtigt i udviklingen af kompetencer i forhold til samtale og relationsdannelse med den enkelte medarbejder. Forløbet kan klart anbefales og jeg håber der bliver mulighed for igen at sende lærere af sted på kurset.”

Jesper Jacobsen,
Souschef på Trørødskolen, Vedbæk 

dotted
”Det var et rigtig godt kursus, hvor man som leder kan SE de ting, man læser om i teoribøgerne. Derfor er videooptagelser noget helt særligt.
Kurset er utrolig godt pga. Ullas store faglighed, imødekommenhed, og hendes gennemførte professionalisme.”

Toni Besjakov,
Skoleleder på Vedbæk Skole, Vedbæk

dotted
”Tak for dén saltvandsindsprøjtning. Jeg oplevede, hvordan min læring gik fra ”et sløret” blik på min kommende mission – til oplevelsen af ”næsten” klarsyn”!

Kristine Sklander,
Pædagogisk Afdelingsleder på Skovlyskolen, Holte

dotted
”Min oplevelse var, at det var 2 rigtig gode kursusgange i klasseledelse. Ullas velafpassede input og hendes konkrete øvelser er blevet meget vel modtaget her på Egelundskolen. Ledelsens samarbejde med hende har været upåklageligt.  Jeg vil meget gerne bruge Ulla Nedergaard en anden gang, hvis muligheden byder sig. Hun kan sit kram!”

Annelise Weng,
skoleleder på Egelundskolen, Albertslund