Marte Meo feedback

Bliv din egen rollemodel 

I et Marte Meo-forløb går jeg dybere ind i de udfordringer, der forhindrer jeres familie i at trives. Ved hjælp af korte hverdags-videooptagelser får du specifikke redskaber til at løsne op for jeres udfordring og skabe mere trivsel og glæde i familien. 

Metoden er effektiv til at forbedre samspillet i familien og til at få en mere positiv kommunikation mellem børn, unge og voksne. 

Ved hjælp af Marte Meo får du med egne øjne set, om du gør det, du tror, du gør. Du vil se, hvor stor betydning selv små ændringer kan have for dynamikken i jeres familie. Og du vil opdage, hvilke ressourcer, I selv har, og som blot skal forstærkes for at få det bedre i familien.  

I filmer hverdagen
Efter aftale optager I med mobilen korte klip af hverdagssituationer fra jeres familie. Det kan for eksempel være, når I spiser aftensmad, når du leger med dit barn eller, når der læses lektier. 

Læs mere om Marte Meo her

Jeg kigger efter, hvilke gode ting, I som forældre allerede gør, og som jeres barn har brug for, at I gør mere af. Derefter hjælper jeg jer med at blive endnu bedre til at forstørre, forstærke og forfine de gode elementer. 

I får feedback
Når jeg har analyseret jeres film, taler vi sammen online. Her har I mulighed for at få svar på jeres spørgsmål, og jeg viser jer korte klip fra jeres film, der viser, hvad I skal gøre mere af. 

Pris
3 feedbacksamtaler, analyse af 3 filmoptagelser og en opfølgningssamtale.
Forløb i alt 9.900 kr.
Opfølgende feedback med film 2.000 kr.
Opfølgende samtaler uden film 1.100 kr.

Scroll to Top