Rådgivning i skolehjem samarbejde

Samtaler

Få hjælp til at håndtere netop det, der udfordrer jer

De fleste forældre til børn og unge kender til
  • Dårlig stemning ved spisebordet
  • Søskende, der skændes 
  • Konflikter ved lektielæsning 
  • Mistrivsel i skolen 
Eller måske er det noget helt andet, der udfordrer jer.  I samtalerne får du nye perspektiver og svar på spørgsmål. Du får personlig hjælp, konkrete ideer og redskaber til at løsne op for konflikten og skabe en gladere familie. 

Online
Samtalerne er for alle typer familier som kernefamilier, enlige forældre eller sammenbragte familier. Vi mødes online på hverdage ml. kl. 8-17 og taler sammen i ca. 50 min. Der er ingen hurtige løsninger, når vi skal arbejde med jeres udfordring. Derfor har vi minimum 3 samtaler. Er der brug for flere, aftaler vi det. 

Kontakt mig gerne uforpligtende for at høre, hvordan jeg kan hjælpe din familie her 

Pris
Et samtaleforløb på 3 samtaler 3.300 kr.
Derefter 1.100 kr. pr. samtale

Marte Meo feedback

Bliv din egen rollemodel 

I et Marte Meo-forløb går jeg dybere ind i de udfordringer, der forhindrer jeres familie i at trives. Ved hjælp af korte hverdags-videooptagelser får du specifikke redskaber til at løsne op for jeres udfordring og skabe mere trivsel og glæde i familien. 

Metoden er effektiv til at forbedre samspillet i familien og til at få en mere positiv kommunikation mellem børn, unge og voksne. 

Ved hjælp af Marte Meo får du med egne øjne set, om du gør det, du tror, du gør. Du vil se, hvor stor betydning selv små ændringer kan have for dynamikken i jeres familie. Og du vil opdage, hvilke ressourcer, I selv har, og som blot skal forstærkes for at få det bedre i familien.  

I filmer hverdagen
Efter aftale optager I med mobilen korte klip af hverdagssituationer fra jeres familie. Det kan for eksempel være, når I spiser aftensmad, når du leger med dit barn eller, når der læses lektier.

Læs mere om Marte Meo her

Når jeg kigger på jeres filmklip, kigger jeg IKKE efter 

  • hvad du gør forkert 
  • hvor rodet der er i køkkenet 
  • om du ser tyk ud 

Jeg kigger derimod på, hvilke gode ting, I som forældre allerede gør, og som jeres barn har brug for, at I gør mere af. Derefter hjælper jeg jer med at blive endnu bedre til at forstørre, forstærke og forfine de gode elementer. 

I får feedback
Når jeg har analyseret jeres film, taler vi sammen online. Her har I mulighed for at få svar på jeres spørgsmål, og jeg viser jer korte klip fra jeres film, der viser, hvad I skal gøre mere af. 

Pris
3 feedbacksamtaler, analyse af 3 filmoptagelser og en opfølgningssamtale.
Forløb i alt 9.900 kr.
Opfølgende feedback med film 2.000 kr.
Opfølgende samtaler uden film 1.100 kr.

Scroll til toppen